Δεσμώτες Ονείρων
Jon Kofas

Σελίδες 336
Ευρω: 16,00

Μια ιστορία πλημμυρισμένη από ανθρώπινα πάθη... Αγάπη, προδοσία, πολιτικές και θρησκευτικές δολοπλοκίες. Ένα μυθιστόρημα που αιχμαλωτίζει τον αναγνώστη προκαλώντας αισθήσεις και πνεύμα πέρα από συμβάσεις. Ένα ταξίδι ελεύθερης πτώσης και γοητευτικής ανάτασης προσωπικών δοκιμασιών και θριάμβων ενός πληθυσμού που αναδύεται υποταγμένος και στερημένος μέσα από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και τον Εμφύλιο.
Το βιβλίο αποκαλύπτει την ψυχή ενός έθνους που αναζητά την ταυτότητά του, ενός λαού που πασχίζει να ξαναχτίσει τη ζωή του πάνω στις ρίζες της δόξας του αρχαίου του πολιτισμού. Μέσα από την εξερεύνηση των περίπλοκων ανθρώπινων σχέσεων όπως διαπλάθονται από την Εκκλησία και το κράτος, το μυθιστόρημα πραγματεύεται ένα κεντρικό θέμα: η ζωή είναι μια αλυσίδα ψευδαισθήσεων.
Πασχίζοντας να βρουν το νόημα της ύπαρξής τους μέσα στον παραλογισμό της ζωής μετά την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού στους δύο Παγκοσμίους πολέμους, οι ήρωες του μυθιστορήματος παλεύουν να ισορροπήσουν ανάμεσα στη δόξα και το μεγαλείο μιας παγανιστικής κληρονομιάς και στο χριστιανικό παρόν τους όπως διαμορφώνεται από κοσμικά γεγονότα στην Ελλάδα και στη Δύση.

<= Επιστροφή στο Παρασκήνιο